Flexibele buitendienst medewerker

Solliciteer nu

Flexibele buitendienst

Wij zijn op zoek naar versterking voor onze flexibele buitendienst

(Parttime – uren naar eigen keuze)

Roamler is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat wereldwijd onderzoek uitvoert en inzichten levert aan veel bekende nationale en internationale klanten. Onze missie is om een revolutie in het retail-landschap op gang te helpen door het leveren van fact-based inzichten aan onze klanten; de grootste FMCG-fabrikanten en retailers.

Dit doen we niet alleen: we verzamelen de inzichten via onze wereldwijde community van smartphone-gebruikers: de Roamlers. Na een korte training kun je via de Roamler app betaalde taken uitvoeren op je smartphone. Dit kan variëren van o.a. het in beeld brengen van de voorraad in een supermarkt, de beoordeling van het promotiemateriaal of het geven van feedback op de aanwezige faciliteiten (altijd ondersteund door fotomateriaal).

Roamler Works
Voor de wat meer uitdagende opdrachten hebben wij een speciaal deel van de community geselecteerd; zij vormen samen 'Roamler Works'. Bij Roamler Works bouwen we bijvoorbeeld promotiematerialen in supermarkten op; denk daarbij aan het plakken van vloerstickers, het opbouwen van displays of het plaatsen van schapkaarten. Maar ook voeren we taken uit met als doel het verbeteren van de schap-executie in winkels. We bieden een breed scala aan uitdagende opdrachten verspreid over heel Nederland.

We zijn op zoek naar (meerdere) kandidaten die het leuk vinden om op geheel vrijblijvende basis, middels de Roamler app, bij te verdienen door het uitvoeren van dergelijke merchandise taken in winkels.

Wat bedoelen we met geheel vrijblijvend?
- Je doet opdrachten wanneer jij dat wilt. Je kunt deze accepteren via de app op jouw telefoon.
- Je kunt zo veel of zo weinig werken als je wilt; je hebt je eigen planning in handen.
- Je werkt op de locaties die jij wenst. De opdrachten zijn beschikbaar door het gehele land.
- Je kunt je laten uitbetalen wanneer jij dat wilt.

Wie zoeken we?
Heb jij...
- Affiniteit met merchandising?
- Enige ervaring met opbouwen van promotiematerialen? (pré).
- Enige ervaring in de supermarkt of drogisterij? (pré).

En ben jij...
- 18 jaar of ouder?
- Representatief, sociaal en communicatief vaardig?
- Een gestructureerde en precieze werker met oog voor detail?
- Vloeiend in de Nederlandse taal?
- En in het bezit van een goed werkende smartphone (iPhone of Android)?

... Dan zoeken wij jou! Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een leuke bijbaan om wat vrije uren op te vullen? Maak direct jouw interesse kenbaar door op de ‘Solliciteer nu’ knop te klikken en enkele korte vragen te beantwoorden. Indien je geselecteerd wordt zullen wij je - geheel vrijblijvend - een uitnodiging sturen voor de Roamler app.